Welkom bij Bosch Car Service van de Sande in Boxtel

Autototaal van de Sande heeft het allemaal

 

Het meest complete aanbod

 

Autototaal van de Sande is hét garagebedrijf in Boxtel waar u voor al uw vragen over auto’s of autorijden terecht kan. Een nieuwe auto kopen (alle merken!) of liever een occasion? Een auto leasen, ook als particulier? Onderhoud of schadeherstel? Verzekeringen? Autototaal van de Sande biedt deskundigheid, service en lage prijzen op het totale aanbod.

 

Ook met uw leaseauto bent u van harte welkom bij ons autobedrijf, wij werken voor alle grote leasemaatschappijen!

 

De belangrijkste garanties en keurmerken

 

Dat zegt toch wel iets: autototaal van de Sande is een door de Bovag en de Focwa erkend bedrijf. Autototaal van de Sande geeft zelf de garantie dat u gedurende de reparatie van uw auto altijd vervangend vervoer heeft. En als u een nieuwe auto koopt, krijgt u de volledige fabrieksgarantie.

 

Bosch Car Service

 

Autototaal van de Sande is aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch Car Service staat voor compleet, Goed, Betaalbaar. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én controles die verband houden met het seizoen, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

 

Een deskundig team, prima service en lage prijzen

 

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals inspuit systemen, ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service-garages via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service in goede handen!

 

Het team van Bosch Car Service van de Sande heet u van harte welkom binnen ons bedrijf!